avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara DL avocat am și eu o in trebare la Dvs am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara DL avocat am și eu o in trebare la Dvs am fost depistat ...

Buna seara DL avocat am și eu o in trebare la Dvs am fost depistat în trafic cu un permis fals și ma băgat la fals și uz de fals și conducere fără permis cu condamnare de 3 ani și 8 luni și mia dat o suspendare de 3 ani care și acum semnez și mai am până la anul in iunie pe 6 și doresc sa dau de permis multi au zis că pe baza ultime sentinte scrie daca pot da de permis chiar și instructorul auto mia zis asta Dvs ce credeți pot sa dau de permis eu nu știu unde scrie că pot sau nu să sau de permis

Alte discuții în legătură

A condus fara permis iulian. iulian. akm cateva zile am condus fara permis 200 de metrii si am baut si o bere, masina care am conduso era urmarita de ceva timp si am avut ghinionu sa ma prinda pe ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan - permisul de conducere a fost anulat sau suspendat? Adrian10000 Adrian10000 ma numesc adrian si as avea nevoie de un ajutor in luna iunie 2011 am fost oprit de un organ de politie in jurul orei 02:00, si ca sa spun mai pe scurt: fiola ... (vezi toată discuția)
Santaj comis inainte de primirea a 3 ani de suspendare una_una una_una Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu situatia fratelui meu. Ca sa incep cu inceputul: In 31 mai 2013 fratele meu a fost arestat pt 29 de zile pt santaj. In 10 ... (vezi toată discuția)