avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Detin un imobil intr-o localitate in mediul rural, ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Detin un imobil intr-o localitate in mediul rural, unde locuieste ...

Detin un imobil intr-o localitate in mediul rural, unde locuieste o familie cu contract de comodat. Contractul de furnizare energie electrica(CEZ) este pe numele imprumutatului .Acest contract inceteaza cind expira valabilitatea contractului de comodat?Exista si riscul sa plece fara sa anunte si sa nu plateasca la zi consumul electric. Eu in calitate de propietar pot vizualiza prin serviciul mycez situatia platii facturilor?.

Alte discuții în legătură

In anul 2021 am mostenit de la tatal meu decedat o casa in mediul ... dandin dandin In anul 2021 am mostenit de la tatal meu decedat o casa in mediul rural. In acel imobil locuieste prin contract de comodat valabil pina in anul 2025 .o ... (vezi toată discuția)
Deconectare energie electica nicxon nicxon buna ziua, Prin Ordinul nr.5/din 21.02.2003 a fost modificat contractul-cadru de furnizare a energiei electrice la consumatorii casnici. art.14 ... (vezi toată discuția)
Inchidere bransament curent mediaset mediaset Buna Ziua.am avut doua propietati gard in gard cu doua bransamente de curent pe numele meu dar contoare cu seriii diferite.Am instrainat o propietate prin ... (vezi toată discuția)