avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... In anul 2021 am mostenit de la tatal meu decedat o ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

In anul 2021 am mostenit de la tatal meu decedat o casa in mediul ...

In anul 2021 am mostenit de la tatal meu decedat o casa in mediul rural.
In acel imobil locuieste prin contract de comodat valabil pina in anul 2025 .o famile .Contractul de comodat a fost intocmit in anul 2015 in timpul vietii tatalui meu. Membrii acestei familii si-au facut carti de identitate cu domiciliu la acest imobil facand uz de acest contract.Mentionez ca acest contract este semnat si de mama mea care traieste.In contractul de comodat, imprumutatii nominalizati sunt doar doua persoane,respectiv,sot si sotie,nu si copii acestora. La vremea cind s-a facut contractul copii acestora erau minori.intre timp ,a fost necesar sa isi faca carti de identitate si tatal meu(traia atunci) a fost de acord sa figureze cu domiciliu la acest imobil .Acum expira buletiul unuia din copii care s-a instalat acolo si cu un copil ,insa eu in calitate de propietar nu doresc sa o iau in spatiu. mai ales ca acest contract expira in doi ani.Intrebarea mea este daca eu sunt propietar ,persoana respectiva mai poate sa isi faca buletin de identitate facind uz de un contract de comodat in care nu este specificat nici numele meu ,nici al persoanei care doreste sa isi faca alt buletin.Cind expira contractul eu doresc sa vand acesta propietate ,mai ales ca cei impumutati nu au respectat clauzele stipulate in contract si au ocupat si spatii nepermise,au facut investitii fara sa ma anunte si multe alte abuzuri.
Cel mai recent răspuns: dandin , utilizator 07:25, 27 August 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai este valabil un contract de comodat in situatia in care unul ... dandin dandin mai este valabil un contract de comodat in situatia in care unul comodanti a decedat? contract a fost semnat de sot si sotie cu valabilitate pina in anul ... (vezi toată discuția)
Sunt dat afara din casa ionescuandrei65 ionescuandrei65 Buna ziua , sunt disperat si nu stiu ce sa fac . Sunt in situatia de a fi dat afara din casa in care locuiesc eu sotia si copilul meu.de catre mama mea ... (vezi toată discuția)
Cum sa imi fac buletin daca nu am resedinta? DeeaRaina DeeaRaina Buna seara, Problema mea este urmatoarea: In mai putin de o luna imi va expira buletinul. Si nu am pe ce adresa sa il refac. Adresa pe care am momentan ... (vezi toată discuția)