avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1328 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inchidere bransament curent
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inchidere bransament curent

Buna Ziua.am avut doua propietati gard in gard cu doua bransamente de curent pe numele meu dar contoare cu seriii diferite.Am instrainat o propietate prin vanzare cumparare,Noul propietar refuza sa inchida bransamentul care este pe numele meu si sa isi deschida pe numele lui.Cei de la CEZ spun ca eu nu pot rezilia acel bransament fara acordul noului propietar.Noul propietar refuza sa deschida pe numele lui Ce se poate face ca sa fiu scutit de eventaulele neplaceri cauzate in caz ca noul propietar nu isi achita facturile.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:00, 26 Mai 2012

Atentie sporita pentru ca noul proprietar nu are temei legal de impunere la plata consum energie electrica consumata,in lipsa contractului pe numele sau
Se impune sa comunicati la furnizorul de energie electrica ca imobilul a fost instrainat,astfel incat dvs nu va asumati responsabilitatea achitarii c/v consum realizat ulterior instrainarii
Depuneti copie a documentului de tranzactionare imobil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de propietate Litvinencomaricica1964@gmail.com Litvinencomaricica1964@gmail.com Dupa decesul tatalui am devenit propritari pe casa si curtea aferenta.fiind 2 frati.Fiecare avem acte de propietari cu tot ce include .( cadastru intabulare) ... (vezi toată discuția)
Litigiu cez mediaset mediaset Craciun Fericit..Socru meu a avut doua propietati ina langa alta unde a facut doua case si a bagat doua bransamente de lumina pentru ambele case cu contoare cu ... (vezi toată discuția)
Partida electrica vilau_virgil vilau_virgil am mostenit de curin o propietate in curtea careia se afla 2 case,una find a fratelui si, una casa parinteasca,la cea din urma find nelocuita de foarte ... (vezi toată discuția)