avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua, în urmă cu doi ani am achiziționat un ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua, în urmă cu doi ani am achiziționat un ATV de la ...

Bună ziua, în urmă cu doi ani am achiziționat un ATV de la cineva din Vălenii de Munte dar care nici ei nu erau proprietari al acelui ATV eu doresc să-mi trec pe nume dar nu găsesc proprietarul ATV -ul.
Proprietarul nu mai locuiește la adresa din talon și am înțeles că este fugit de foarte mulți ani din țară, cum pot rezolva problema asta???? Țin să menționez că am talon carte asigurare ITP

Alte discuții în legătură

Afacere paguboasa sau inselaciune new_bogdan new_bogdan Buna seara, Intampin urmatoarea situatie: Am cumparat un vehicul de la o persoana care nu era proprietar in acte. Respectiva persoana m-a asigurat verbal in ... (vezi toată discuția)
Ajutor - asigurare pentru moto cu proprietar neschimbat in acte neneaion neneaion Va rog sa ma ajutati {sint nou pe forum} Am cumparat acum 2 ani o motocicleta veche din 1988 de la un intermediar.Am facut CV de mina intre mine si el,mi-a dat ... (vezi toată discuția)
Mostenire masina warwar2001 warwar2001 Salutari am o intrebare.. tatal meu a decedat in noiembrie iar singurul lui lucru a fost masina pe numele lui... Aici vine problema.. Noi suntem 2 copii Eu si ... (vezi toată discuția)