avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Am trimis la E-ON Botoșani o scrisoare ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Am trimis la E-ON Botoșani o scrisoare recomandata (pt ...

Buna ziua!Am trimis la EON Botoșani o scrisoare recomandata(pt a fi sigura ca ajunge) prin care am semnalat desele întreruperi de curent electric de pe strada noastră și am primit plicul inapoi scriind pe el:,,EON refuza primirea,refuza sa semneze,refuza sa facă mențiunea,doar plicuri simple primesc,nu recomandate”Va rog sa-mi Spune-ți daca e legal sa-mi refuze recomandata și daca da,cum trebuie sa procedez,sau ce am de făcut pt a fi sigura ca plângerea mea va ajunge unde trebuie?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 11:16, 31 Mai 2022
notificare prin executor judecatoresc-cereti cu afisare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura in instanta rolex rolex O persoana a incheiat un contract de arenda autentificat la notariat, cu mentiunea ca, constituie titlu executoriu care are una din clauze faptul ca daca ... (vezi toată discuția)
Notificare prin executor esuata rolex rolex In conformitate cu clauzele unui contract de arenda intocmit in forma autentica la notar este stipulat ca in cazul neplatii arenzii la data stabilita ... (vezi toată discuția)
Notificare perioada de proba noiembriesm noiembriesm Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti care este parerea dvs. Am inchis un cim printr-o notificare, salariatul fiind in perioada de proba. Documentul a fost trimis ... (vezi toată discuția)