Mulțumesc frumos!Înțeleg din ce spuneți dvs că doar consiliul local trebuie sa îl chem în judecată ,chiar dacă terenul aparține UAT. Pe lînga obligarea consiliului local la emiterea unei hcl de suplimentare suprafață ,as putea cere in subsidiar ca dacă prin apărările formulate și prin actele de procedura de la dosar consiliul local își va manifesta refuzul de a emite o astfel de hcl și va cere respingerea acțiunii mele invocând motive fără o susținere legala ,instanța în acest caz sa emită o sentință care să țină loc de hcl de suplimentare suprafață? Ma gîndesc că chiar dacă instanța de contencios mi-ar da cîștig de cauză și ar rămâne definitivă sentința în favoarea mea ,poate ca ma poartă pe drumuri consiliul local și cf prev. legii contenciosului voi ajunge iar în instanță pentru că nu se respectă de către consiliu decizia instanței care am înțeles ca e executorie în ce privește contenciosul ,iar nerespectarea hotărârii se repercutează asupra reprezentantului consiliului local,astfel că e mai avantajos să cer si în subsidiar ca sentința ce se va pronunța să țină loc de hcl si ca sa ma menajez de eventuale formalități pe care ar trebui să le fac ulterior si să aibă instanța bineînțeles la cererea mea "opțiunea" de a ma menaja prin pronunțarea unei sentințe care să țină loc de hcl stiind din descrierea situației de fapt din cererea de chemare în judecata că sint victima unor razbunari a angajaților din instituțiile statului, Toate acestea le gindesc pentru că am căzut în dizgrația unora sus pusi și nu ezita să se manifeste în defavoarea mea în spețe ce ma privesc,deși nu e fondată nemulțumirea acestora.Mulțumesc anticipat!
adriandimitriu a scris:
după părerea mea, nu. gândirea dvs se întemeiază pe regula de trei simpla. dar asta nu trebuie sa va împiedice in întreprinderea dvs.