avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Se poate solicita plata esalonata a unei executari ...
Discuție deschisă în Executare silită

Se poate solicita plata esalonata a unei executari privind pensia ...

Se poate solicita plata esalonata a unei executari privind pensia alimentară?plata sa se faca din salariu?se ridică proprirea pe cont?
Cel mai recent răspuns: Georgiana Ciocoveanu , Avocat 10:56, 31 Mai 2022
Puteti face o cerere scrisa catre executor pentru plata esalonata, daca va accepta creditorul, se va ridica poprirea pe cont (cu conditia sa platiti lunar suma stabilita).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita campion campion Buna ziua! Am urmatoarea situatie. Am contactat un credit in timpul casatoriei pentru afacerea sotuui. Ulterior am divortat, iar acesta nu a mai platit rata, ... (vezi toată discuția)
Conturi blocate dupa acord de plata Corin.S Corin.S Buna ziua! Dupa instituirea unui sechestru pe bunuri si a popririlor pe conturi, am facut un acord de plata cu executorul judecatoresc pentru a plati suma ... (vezi toată discuția)
Proprire salariu- cuantum cat platesc si pensie Cristian-1018 Cristian-1018 Buna ziua, Am următoarea problema pe care sper sa mă puteți ajuta sa o rezolv: - am 2 propriei pe contul de salariu la doua bănci pentru doua credite ... (vezi toată discuția)