avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Organizez o excursie cu trenul pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Organizez o excursie cu trenul pentru copii din zona ...

Bună ziua! Organizez o excursie cu trenul pentru copii din zona rurală. Au vârste între 3 și 9 ani și frecventează grădinița/școală. Nu au văzut niciodată un tren. Cum e posibil ca doar copiii între 5 și 6 ani, grupa mare grădiniță, să plătească jumătate din costul biletului plus suplimentul de viteză? Am citit în lege, dar mi se pare nedrept. De ce nu există și pentru ei gratuitate, ținând cont că sunt înscriși într-o formă de învățământ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:42, 31 Mai 2022
daca asa este mentionat in lege nu puteti face altfel ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am citit zilele trecute că la grădiniță grupa ... Arhirenicoleta222 Arhirenicoleta222 Bună ziua, am citit zilele trecute că la grădiniță grupa mijlocie devine obligatorie.Dacă copilul nu frecventează grădinița deloc, peste 2 ani poate ... (vezi toată discuția)
Decontare gradinita - legea nr. 296/2020 Iulian_2021 Iulian_2021 Buna ziua, Copilul a implinit 6 ani in Ianuarie 2021, este inca la gradinita, as dori sa stiu daca beneficiaza de decontarea cheltuielilor cu educația ... (vezi toată discuția)
Gratuitate pe tren pt stundenti Silentios1 Silentios1 Buna ziua, Am și eu o nelumurire cu privirea la acordarea gratuității pe tren pentru studenți. Mai exact o persoană nu a reușit să termine studiile în ... (vezi toată discuția)