avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bună ziua, am citit zilele trecute că la ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bună ziua, am citit zilele trecute că la grădiniță grupa ...

Bună ziua, am citit zilele trecute că la grădiniță grupa mijlocie devine obligatorie.Dacă copilul nu frecventează grădinița deloc, peste 2 ani poate fi înscris la școală sau poate fi înscris doar dacă frecventează grădinița.Multumesc frumos.Astept răspuns.

Alte discuții în legătură

Bună ziua! organizez o excursie cu trenul pentru copii din zona ... doinita_coman doinita_coman Bună ziua! Organizez o excursie cu trenul pentru copii din zona rurală. Au vârste între 3 și 9 ani și frecventează grădinița/școală. Nu au văzut ... (vezi toată discuția)
Gradinita Daniela Aida Vlad Daniela Aida Vlad Buna ziua! Am o nelamurire cu privire la impartirea grupelor la gradinita. Daca copilul a implinit 5 ani in 20 august 2011, ince grupa este inscris la ... (vezi toată discuția)
Nr maxim copii anteprescolari in gradinita privata Cuttundra Cuttundra Buna ziua, In grupa baietelului meu, anteprescolar,, 2.7 ani sunt inscrisi si frecventeaza zilnic 22 de copii, desi legea spune ca nu trebuie sa depaseasca ... (vezi toată discuția)