avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Vizită România cetățean venezuelean
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Vizită România cetățean venezuelean

Poate un cetățean venezuelean să stea mai mult timp decât declară la intrarea în țară și cum scrie în invitația făcută la notar? Știu că limita este 3 luni, dar trebuie să depună niște acte ca să mai rămână puțin timp în România?
Ultima modificare: Marți, 31 Mai 2022
andreea75969, utilizator

Alte discuții în legătură

Casatorie cetatean roman cu cetatean chinez sergioand sergioand As dorii niste raspunsuri daca se poate: As dorii sa ma casatoresc u o persoana cu cetatenie chineza , momentan nu sunt in tara , as dorii sa stiu cum pot ... (vezi toată discuția)
Invitatie cetatean tunisian anymor anymor Buna ziua!As dori sa stiu ce acte sunt necesare pentru a invita un cetatean tunisian in Romania si unde trebuie facuta invitatia.in cazul in care nu am un ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean non ue daniele36 daniele36 Am o intrebare, care sunt pasii ce trebuie urmati urmare a casatoriei oficiate la misiunea diplomatica romaneasca intre un cetatean roman si un cetatean ... (vezi toată discuția)