avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna seara, tatal meu a decedat in urma cu 3 ani el ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna seara, tatal meu a decedat in urma cu 3 ani el era căsătorit ...

buna seara tatal meu a decedat in urma cu 3 ani el era castorit cu mama si am si o sora eu m-am ocupat de inmormantare si de toate servicile de pomenire ideea ca sora mea sta in apartament in concubinaj si are un copil nu s-a platit de anii buni impozitul ideea este ca eu ca si urmas al tatalui cu mama mea o pot da afara din casa nu s-a dezbatut nici succesiune exista vreo lege sa imi interzica sa o dau afara din imobil?
pe actul imobilului este trecut numai tatal meu
Ultima modificare: Marți, 31 Mai 2022
mihai19923, utilizator
Cel mai recent răspuns: irina.pricop , utilizator 10:34, 2 Iunie 2022
Prima întrebare este: în calitate de ce sa o dați afară?
sunt fratele ei plus au facut multe stricaciuni in casa

~ Conținut șters la cerere ~

mihai19923 a scris:

Și ea e sora dvs.
În momentul de față, aveți aceeași calitate legală.

raluk0207 a scris:

mihai19923 a scris:

Și ea e sora dvs.
În momentul de față, aveți aceeași calitate legală.

Calitatea mea de urmas Al tatalui meu ??

Alte discuții în legătură

Succesiunea dupa 16 ani adriela6 adriela6 Va rog frumos sa ma ajutati. Tatal meu a murit in urma cu 16 ani si a avut o casa impreuna cu mama. Noi suntem 2 surori. Eu stau in casa parintilor si sora mea ... (vezi toată discuția)
Mostenire cu probleme bojoga veronica bojoga veronica Buna ziua! Sa facut succesiunea dupa tata care s-a impartit la 4 frati si mama,un frate a decedat dupa care a decedat mama.Eu si o sora vrem sa ... (vezi toată discuția)
Succesiuni oti121 oti121 Buna. Am o problema cu tata. Mami a decedat in urma cu doi ani, iar el rea sa faca succesiunile. Mi-a zis mie si sorei mele ca trebuie sa platim cota parte din ... (vezi toată discuția)