avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am lucrat în mapn 19 ani,limita devarsta pentru ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am lucrat în mapn 19 ani,limita devarsta pentru pensie este ...

Am lucrat în MAPN 19 ani, limita devarsta pentru pensie fiind de 57 de ani și 10 luni. Locuiesc în Braila. După noua lege de reducere a varstei de pensionare cu 2 ani pot beneficia și eu? Va mutumesc
Ultima modificare: Joi, 2 Iunie 2022
Elena Andreea, administrator

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata BODROS GHEORGHE BODROS GHEORGHE buna ziua sotia mea a lucrat in grupa 1 de munca suta la suta 20 de ani, si alti 5 ani in alte domenii. as dori sa stiu ,daca se incadreaza in lege pt. a ... (vezi toată discuția)
Se mai aplica reducerea varstei de pensionare pt conditii speciale de munca dupa noua lege? nsf nsf Dupa legea actuala a pensiilor,beneficiam de o reducere de 1 an si ceva la varsta de pensionare,avand 4 ani lucrati in cond de grupa 1 de munca.Unitatea in ... (vezi toată discuția)
Cand ma pot pensiona? valy_c valy_c Lucrez din 17.07.1974 , cu un an somaj ,iar din 17.07.1974 pana in 31.12.1990 am lucrat in grupa a doua de munca .Sunt nascuta in anul 1957 luna ... (vezi toată discuția)