avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Arie geografica clauza de neconcurenta - alte tari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Arie geografica clauza de neconcurenta - alte tari

Poate aria geografica a clauzei de neconcurenta sa cuprinda si teritoriul altor tari (nu un intreg continent, ci nominal 2-3 tari aflata in reala competitie cu activitatea angjatorului)?
Ultima modificare: Joi, 2 Iunie 2022
Elena Andreea, administrator
Poate cuprinde orice doriti.
Da, poate cuprinde și alte țări!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza de neconcurenta anca_popescu anca_popescu Buna! Va rog frumos sa ma ajutati.Cand m-am angajat in contractul de munca era si o clauza de neconcurenta care arata asa L. Clauza de neconcurenta ... (vezi toată discuția)
Clauza neconcurenta ionutz_86 ionutz_86 Buna ziua, Pe parcursul actualului job am semnat un adițional de mărire de salariu dar in care apare su clauza de neconcurenta. Se specifica codurile caen ... (vezi toată discuția)
Clauza de neconcurenta. murphy_04_09 murphy_04_09 O clauza de neconcurenta cand devine nula? Citind CM am gasit asa ceva, angajatorul nu mai zis nimic de asa ceva. Citind pe net despre aceasta clauza am ... (vezi toată discuția)