avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Sunt asistent medical generalist la un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Sunt asistent medical generalist la un cabinet medical ...

Bună ziua! Sunt asistent medical generalist la un cabinet medical școlar. Vă rog să mi spuneți care s condițiile legale de acordare a voucherelor de vacantă pentru personalul sanitar din cabinetele școlare. Din cunoștințele mele știu ca este OUG nr 131/2021. Ne am adresat angajatorului dar acesta ne a trimis un răspuns scris, ce contravine legislației, anume că, OUG 131/2021 se aplica abia în 2027, dar colegii noștri din alte județe au întrat deja în posesia acestor vouchere. Aștept un răspuns pertinent, clar, lămuritor, aici sau pe adresa mea de e mail nelylazar78@yahoo.com Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:46, 2 Iunie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Activ normativ aplicabil este OUG 8/2009.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. sunt elevă a Școlii postliceală sanitară carol ... IOM15 IOM15 Bună ziua. Sunt elevă a Școlii Postliceală Sanitară Carol Davila, specializare Asistent Medical Generalist si am 25 de ani și nu am copiii. Vă rog ... (vezi toată discuția)
Cum se infiinteaza un cabinet de practica independenta de catre un asistent medical licentiat? rodis rodis Sunt asistent medical licentiat si as dori sa practic independent intr-un cabinet medical. Cum ar trebui sa procedez? Trebuie sa ma inregistrez la registrul ... (vezi toată discuția)
Salar asistent medical angajat la o unitate scolara alina cristi alina cristi Buna ziua!am si eu o nelamurire si va rog din suflet sama ajutati daca se poate.Sunt asistent medical principal si lucrey la un liceu.Conform og 17/2008 ... (vezi toată discuția)