avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt sau nu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt sau nu

buna ziua probleme mea este urmatorul am stat la chirire intro casa nam mai putut plati chiria si am renuta cautia so dus 230 euro intretimp in casa so distrus o mobila(mobila era in valore de 200 lei max) la o petrecere proprietarul atuci a aflat cand a fost sa verifice casa (fora sa fiu eu prezent) am spus ca so distrus mobila si acoloi cauctia pt acoperire fiind in contract srie "pt daune produse" lui nu io aujunge ca el merge la politite si ma da ca am furat mobila. eu iam promis ca io mai dau inca 150 euro cand osa am ca acuma nu am de aia am si renuntat la chirie dar o venit cu date exacte sai io duc ladata x nu intelege ca nam! poate sa ma acuze cu furt? si daca merge la pol ce pot sa patesc?
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 22:43, 16 Ianuarie 2010
furt, nu cred, eventual distrugere-asta din ce spuneti
Domnule "artur8411",
Nu vreti sa repetati ce ati scris,dar in limba romana ,chiar daca este ceva mai greu
greu?
Va rog eu,incercati...
r.gabi a scris:

Domnule "artur8411",
Nu vreti sa repetati ce ati scris,dar in limba romana ,chiar daca este ceva mai greu
greu?
Va rog eu,incercati...

Cred ca daca putea reusea din prima:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa procedez? interesant artur8411 artur8411 buna seara azi am fost chemat la polititie in audienta de invinuit cu problema: sant acuzat cu inselatiune, abuz de incredere, si distrugere. dar nam ... (vezi toată discuția)
Furt calificat sau polititstul vrea sa ma traga artur8411 artur8411 bune seara in primujl rind varog scuzatima daca nu scriu prea corect dar sunt tare stresat problema mea este urmatorul: am avut o masina si am vrut so o vand ... (vezi toată discuția)
Furt intre fosti soti. dumitrumihaila dumitrumihaila Buna dimineata.Sunt un roman ,care muncesc in strinatate.Iin urma cu 2 ani si jumat.am divortat.Am lasat fostei sotii toate bunurile agonisite in7 ani de ... (vezi toată discuția)