Buna ziua.Ok nu este vorba de furtul masinii,acum, esteproblema ca pol mi-a recuperat masina,dar nu si actele.Procurorul mi-a inapoiat mie masina pt ca era cumparata doar pe numele meu,pana la partaj.Doamna a renuntat la partaj ca nu avea bani sa plateasca.Cu actele cum ramane?Are dreptul sa le detina,din moment ce ce exista o hot prin care masina trebuia sa-mi fie atribuita.Msina a fost data in urmarire in tara,iar cand ea o fost sigura ca eu am plecat,a iesit la plimb.A fost prinsa in trafic,la reo luna jumate dupa sustrag masinii,confiscanduise masina.Atunci a refuzat sa prezinte actele cu motivarae ca nu le are la ea.Nu stiu ca pol sa-i fi dat vreo amenda sau ceva.Toate astea s-au intamplat in 2 jud alaturate.ea fiind intr-un judet,iar eu in altul.Pol din jud ei au confiscta masina si au adus-o la P.Va multumesc.Cu respct DM.
Daca masina era inmatriculata in Romania,fiti sigur ca nu asteptam dupa ea,sa mi le inapoieze.Problema este,ca masina are nr de....,iar eu ma gasesc in alta tara a CE.Cum m-as putea duce sa fac alte acte ,pt ca la ea este procura de vanzare-cump,brief-ul,eu am doar copii legalizate,care m-au ajutat la identificarea mas cand a fost data in urmarire.Ea a recunoscut la pol ca actele sunt la ea.Imi spuneti ca nu pot demonstra ca mi le-a distrus,dar ea a fost ce-a care a spus verisoarei mele ca le-a distrus,cu toate ca o cred prea desteapa ca sa faca o asemenea prostie.Dupa cum v-am mai spus,am facut plangere penala la pol, cand a luat masina,masina data in urmarire,sechestrata ulterior,iar procuratura mi-a inapoiat-o mie pana la partaj.Ulterior,i-am facut o alta plangere penala pt acte.Renuntand la partj l-am continuat eu,iar cota mea de part este de 80-20%.Dupa ce avocata,a depus la pol,dovada ca ea a renuntat la partaj,un domn pol a fost la verisoara mea si a intrebat daca mi-am recuperat actele,deci eu cred ca lucrurile nu sunt chiar foarte simple pt ea,deoarece av mi-a zis ca i se v-a face dosar penal.Inainte de a-mi fura masina primea pt copil 150 de euro si nu muncea traia din banii copilului,acum primeste 150 lei si n-a avut bani sa-i cumpere caiete cand a inceput scoala,i-am trimis ulter inca100 lei pt rechizite Copilului ii trimit pachete cu imbracaminte si incaltaminte,pt ca ma gandesc la el si ma doare ca nu ma lasa sa-l vad.Astea sunt mamele care isi iubesc copiii,daca asta se numaste iubire....................