buna, in 2007 am cumparat un autoturism inmatriculat in Ro si cu inspectie tehnica la zi, cand am fost la RAR sa il transcriu a venit POL. si mi-a facut dosar penal pt ca masina avea seria de la caroserie sudata ...dupa vreo 6 luni mi-au dat NUP si cu raspuns ca masina a fost poate adusa asa in tara, deci nu se stie cine a modificat seria..desi seria corespundea cu ce era in acte si cu nr de inmatriculare..problema mea este ca am ramas cu masina respectiva neinmatriculabila si cu paguba de 2000 E cat am dat pe ea. Nu am facut contract cu cel de la care am luat masina fiindca nu el era proprietar, el doar avea masina si actele ei, proprietar era o fundatie nonprofit. Cel caruia i-am dat banii (cel care avea actele si masina ) a spus ca el nu imi da banii innapoi. As vrea sa stiu daca il pot da in judecata acum pe cale civila ca sa imi recuperez banii pt. ca in declaratii la pol. am scris ca ma consider pagubit cu acea suma si respectivul a recunoscut ca i-am dat bani pt masina, doar ca pentru inselaciune in acel dosar el nu a fost gasit vinovat. Multumesc!