avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, sunt o fata de 44 Ani cun copil de 7 Ani de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, sunt o fata de 44 Ani cun copil de 7 Ani de cand am ...

Buna ziua, sunt o fata de 44 Ani cun copil de 7 Ani de cand am cedat fratelui meu partea tatalui care mi sa cu venit a inceput certuri le. Am chemat politia am fost la tribunal sa-mi fac de protectie nu miau aprobat. Buletinul mi sa expirat in 27.04.2022 nu vor sa-mi Mai faca. Politia mia spus ca 3 luni Mai am dreptul, acum mia trimis fratele sms ca sa Las USA deschisa ca schimba butucul. Are dreptul sa ma dea afara?

Alte discuții în legătură

Problema mostenire andreiion andreiion Parintii mei detin un apartament si o casa cu curte mostenire de la bunici. Mama mea a fost internata in 2007 si am aflat ca are creierul atrofiat 60% si va ... (vezi toată discuția)
Succesiune [b]Asi vrea sa stiu cum asi putea face succesiunea dupa moartea mamei.Mai am un frate care este plecat din tara de 10 ani si nu stim nimic de el , si sora ... (vezi toată discuția)
Executor si mostenitor adi33 adi33 Buna ziua, As avea si eu doua intrebari. Dupa moartea fratelui meu (acum 2 ani) si a mamei mele (acum 1 an) au ramas in casa tatal meu, sotia fratelui si ... (vezi toată discuția)