avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Sunt administrator la o societate comerciala
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Sunt administrator la o societate comerciala

Buna seara! Sunt administrator la o societate comerciala și un chirias al unui spațiu comercial m a dat în judecata ptr ca am transmis serviciului contabilitate copii după mesajele watzapp unde demonstrez ca I am transmis factura spațiului închiriat în timp legal aceasta susținând ca nu a primit factura și de aceea nu a achitat contravaloarea chiriei..Va rog frumos ce repercursiuni pot avea? Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Vineri, 3 Iunie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 20:41, 2 Iunie 2022
Buna ziua, trebuie vazuta actiunea pentru a stii la ce va puteti astepta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am un spatiu comercial inchiriat unei societati comerciale. ... AmiNiculae1 AmiNiculae1 Buna ziua, Am un spatiu comercial inchiriat unei societati comerciale. Exista contract de inchiriere semnat de ambele parti, este inregistrat la Anaf. In ... (vezi toată discuția)
Contract cu societate de salubrizare Anca-Demetra Anca-Demetra Buna ziua, As vrea, daca se poate, sa ma lamuriti daca o societate comerciala care are spatiu inchiriat de la alta societate comerciala este obligata sa ... (vezi toată discuția)
O solutie maximtiberiu maximtiberiu Titularul unui spatiu inchiriat de o societate comerciala a blocat mobilierul societatii chiriase pe motiv ca nu s-a achitat,, chiria lucru care este adevarat ... (vezi toată discuția)