avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna seara, Am fost clientul unei banci insa de ceva ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna seara, Am fost clientul unei banci insa de ceva timp am ...

Buna seara,

Am fost clientul unei banci insa de ceva timp am lichidat tot cu ei.....am solicitat stergerea datelir mele din sistemul lor si inca nu au rezolvat aceasta cerere..parerea mea ca dintr un clik se poate face......eu spun ca mai au de verificat si bla bla-uri.....ce am de facut, va rog? Dati-mi un cadru legal va rog care ma ajuta...multumesc
Cel mai recent răspuns: genigeni , utilizator 18:59, 29 Iunie 2022
Dar nu au cum sa va foloseasca datele, nici la ce si nici de ce. Nu trebuie sa le spuneti la ce banca va mutati ca nu e treaba lor. Dar arhivele tb pastrate. Va inteloeg frustrarea dar treceti mai departe fiindca efectiv nu merita consumul de energie. Eventual blocati-le mailul sa nu va poata spama cu oferte.
Ok...multumesc pt.ajutorul acordat

irina.pricop a scris:

Dar nu au cum sa va foloseasca datele, nici la ce si nici de ce. Nu trebuie sa le spuneti la ce banca va mutati ca nu e treaba lor. Dar arhivele tb pastrate. Va inteloeg frustrarea dar treceti mai departe fiindca efectiv nu merita consumul de energie. Eventual blocati-le mailul sa nu va poata spama cu oferte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile angajatorului asupra corespondentei pe mail monykkka monykkka Am si eu o intrebare: la firma mi se cere sa-mi creez un ID de yahoo specific, numai pentru firma. Am si o casuta postala \"de lucru\", folosita numai pentru ... (vezi toată discuția)
Fosta sotie a sotului meu refuza sa-si schimbe numele ContSters256287 ContSters256287 Buna ziua. Sotul meu actual a fost casatorit pana in 2011, apoi a divortat. Pe actul de divort scrie clar ca sotia revine la numele anterior. In schimb ea ... (vezi toată discuția)
Soția îmi vizualizează contul bancar în calitate de angajată a băncii la care e deschis. este aceasta o încălcare a dreptului la viață privată? msbirnec msbirnec Buna ziua, Vreau sa stiu daca se considera incalcarea drepturilor la viata privata faptul ca sotia imi acceseaza/vizualizeaza frecvent contul bancar de la ... (vezi toată discuția)