avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, vecinul meu isi da acordul la notar pentru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, vecinul meu isi da acordul la notar pentru autorizarea ...

Buna ziua, vecinul meu isi da acordul la notar pentru autorizarea lucrarilor mele de construire. A doua zi ma suna nervos si in tipete ca l-am mintit si de fapt eu voi face lucrari care ii afecteaza casa. Nu-i adevarat. Am proiect intocmit de experti si proiectanti autorizati. Vecinul merge la notarul respectiv si isi retrage acordul. Notarul ma anunta telefonic de demersul vecinului.
Intrebari:
Acordul dat la notar este revocabil? As dori cu art. si lege.
Cum si cand trebuie sa fim instiintati de revocare?
Asteptam de o saptamana o instiintare oficiala si nu apare! Consideram ca fara aceasta nu ne putem adresa instantei si ni se aduce un prejudiciu suplimentar si substantial. Ne expira Certificatul de Urbanism si probabil si o parte din avizele obtinute.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Ajutor ! vecinul nu imi da acordul sa construim casele lipite desi certificatul de urbanism imi cere asta !!! Gina _A Gina _A Avem si noi o problema cu vecinul. Am achizitionat un lot dintr-un teren proaspat trecut in intravilan si nu sunt constructii pe el. Am cumparat un lot de 260 ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de construire emisa cu probleme in proiect Nicolae90 Nicolae90 Buna. Recent am obtinut o autorizatie de construire pentru o constructie p+m cu amplasament pe o strada pe care se pare ca exista obligatia de retragere de la ... (vezi toată discuția)
Tva la terenurile intravilan arabile in comparatie cu terenurile intravilan construibile cnet cnet In codul fiscal art. 141 alin 2 litera f scrie: \\\\"Prin exceptie, scutirea (de TVA) nu se aplica pentru livrarea de constructii noi, de parti de constructii ... (vezi toată discuția)