avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Buna ziua! Cum se procedeaza in situatia in care am ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Buna ziua! Cum se procedeaza in situatia in care am mers in intampinarea ...

Buna ziua!
Cum se procedeaza in situatia in care am mers in intampinarea unui client si am facut contract de concordat. Acest contract a expirat, s-a incasat un cec girat, iar clientul mai are o datorie la noi. Se face din nou notificare, somatie sau se trimite direct in judecata?

Alte discuții în legătură

Buna ziua! cum se procedeaza in situatia in care am mers in intampinarea ... juridic.answer juridic.answer Buna ziua! Cum se procedeaza in situatia in care am mers in intampinarea unui client si am facut contract de concordat. Acest contract a expirat, s-a incasat ... (vezi toată discuția)
Instrument de plata girat mondanicolaetoma mondanicolaetoma sunt agent economic care lucrez si cu instrumente de plata ca fila cec barat; bilet la ordin etc. Am primit drept plata de la un beneficiar o fila cec, pe care ... (vezi toată discuția)
Rog ajutor - neplata de factura adi6982 adi6982 Buna ziua, Indraznesc sa intreb aici deoarece nu cunosc foarte bine procedurile. Iata situatia: - detin societate comerciala SRL - in data de 17.07.2007 am ... (vezi toată discuția)