avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! fiica mea e în concubinaj si vrea să se ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! fiica mea e în concubinaj si vrea să se despartă ...

Bună ziua!fiica mea e în cuncubinaj și vrea să se despartă de concubinul ei ,ea având domiciliul la mine acasă dar copilul unde are tatăl și fiica mea vrea sa ii schimbe domiciliul la copil unde are ea adică acasă la mine!as vrea să știu unde se poate face asta!la primărie sau unde?căci vrea să îl înscrie la grădiniță când se muta acasă
Mulțumesc
Ultima modificare: Vineri, 3 Iunie 2022
Selena1979, utilizator
Cel mai recent răspuns: Avocat Neagu Elena , Avocat 18:36, 3 Iunie 2022
Trebuie ca fiica dvs sa se adreseze instantei de judecata cu o cerere privind stabilirea domiciliului copilului la dansa.
Primăria nu are cu ce sa va ajute, doar la instanta de judecata puteti rezolva.
S-a întors fiica dvs din Olanda? Dacă nu este în România nu se poate adresa instantelor judecătorești din tara noastră ci trebuie sa se judece în Olanda iar ulterior sa urmeze procedura recunoașterii hotărârii de instantele românești.
Contactați un avocat care sa va sprijine în acest demers deoarece problema este veche și complexa.
In astfel de situații, timpul nu rezolva problema ci doar o agravează.
Ultima modificare: Vineri, 3 Iunie 2022
Avocat Neagu Elena, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fetita mea refuza sa se intoarca la mama damian_lovesyou damian_lovesyou Buna ziua, as dori sa aflu ce se poate intampla, sau ce ma indrumati sa fac , daca fetita mea in varsta de 9 ani refuza sa se intoarca la mama??. si ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Alinaflorentina2012 Alinaflorentina2012 M-am despartit d concubinul meu dupa o relatie d 9 ani ...suntem despartiti de cca 10 luni.Mentionez ca avem un copil de 4 ani jumate care e recunoscut de el ... (vezi toată discuția)
Obtinerea certificatului romanesc (copil nascut in spania) Teodora_Nicolae Teodora_Nicolae Buna ziua! As vrea sa va rog sa ma ajutati cu o speta destul de complicata si pe care o voi expune cat mai scurt posibil.Am un copil in varsta de 4 ani care ... (vezi toată discuția)