avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Calitate politist
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Calitate politist

Buna seara!

In urma unui accident auto suferit am fost sanctionat de catre un politist care nu este incadrat in Serviciul Rutier al Politiei Romane ci activeaza in cadrul Serviciului Judiciar.Probabil asta explica si faptul pentru care au refuzat sa faca calitatea lui de politist rutier in cele 3 adrese expediate catre IPJ unde isi desfasoara activitatea respectivul agent.
Intrebarea mea este daca un politist judiciar are dreptul de a face cercetari in cadrul unui accident auto si de a aplica sanctiuni contraventionale?

multumesc
Ultima modificare: Vineri, 3 Iunie 2022
erhabe, utilizator
Cel mai recent răspuns: erhabe , utilizator 17:54, 9 Iunie 2022
Toti politisti rutieri trebuie sa fie si organe de cercetare ale politiei judiciare. Cu privire la raspunsul ce trebuia sa-l primiti, puteti actiona ( adaptand la situatia dvs) dupa urmatorul model: www.avocatnet.ro/forum/discu...
Serviciul Judiciar nu cred ca este una si aceasi cu Serviciul Rutier.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier cu 32 victime, caz musamalizat. Laszlo Bicsak Laszlo Bicsak Buna ziua, Va rog sa analizati speta de mai jos si va rog sa dati cu parerea, ce se poate face, daca se mai poate face ceva: Accidentul rutier a avut loc in ... (vezi toată discuția)
Competenta politiei rurale in probleme de circulatie zzzzz11111 zzzzz11111 locuiesc la sat politia rurala are dreptul sa te sanctioneze contraventional si sa iti retina permisul fara un reprezentant al politiei rutiere,si fara ordin ... (vezi toată discuția)
Politist Isabela30 Isabela30 Am facut o sesizare la ipj cu privire la o distrugere a unui geam iar politistul de la comuna nu a dorit sa intocmeasca proces verbal de distrugere si am ... (vezi toată discuția)