avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! În anul 2019 soțul meu a vândut o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! În anul 2019 soțul meu a vândut o mașină cu ...

Bună ziua! În anul 2019 soțul meu a vândut o mașină cu contract de vânzare cumpărare unei persoane. Anul acesta am primit notificare ca mașina nu a fost înmatriculată de acea persoana. Și este încă pe numele soțului și trebuie sa meargă la drpciv Botoșani sa o radieze. Am luat legătura cu cel căruia am vândut-o și mi.a zis ca a stricat acea mașina și a vândut-o mai departe fără nici un act, la" fier vechi ". Eu ce ar trebui sa fac în aceasta situație, cum as putea sa o radieze acea mașina dacă nu mai am nici un act în posesie?

Alte discuții în legătură

Am facut succesiune dupa sotul meu si aceasta s-a finalizat. ... tureisilvia tureisilvia Am facut succesiune dupa sotul meu si aceasta s-a finalizat. Mostenitori suntem eu si un copil. Am insa o problema legata de o masina pe care sotul meu a ... (vezi toată discuția)
Radiere fara acte mascool mascool Buna seara. In anul 2008, am vandut un autoturism dacia 1310. Vandut este impropiu zis(nu avem act de vanzare/cumparare) dar la notar am semnat o procura prin ... (vezi toată discuția)
Am vandut masina fara contract de v-c..ce as putea face pt a rezolva aceasta situatie? petrica_nec petrica_nec buna ziua...am o masina pe numele meu pe care acum mai bine de un an de zile am vanduto unui verisor fara contract de v-c ..intelegerea a fost ca masina sa ... (vezi toată discuția)