avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Restituire dosar concurs post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Restituire dosar concurs post

Buna ziua,
M-am inscris la un concurs pentru ocuparea unui post vacant la o institutie de invatamant superior, inainte de inscriere am cerut verificarea dosarelor pentru confirmarea indeplinirii conditiilor de concurs. La o zi dupa inscriere am fost sunata pentru a mi se comunica ca nu indeplinesc conditiile de experienta in domeniul economic. Am dorit sa ma retrag din concurs, dar mi s-a spus ca nu pot retrage dosarul, pot doar sa primesc o copie. As dori sa recuperez adeverinta medicala si cazierul in original pentru inscrierea la un alt concurs.
Cum pot proceda in acest caz pentru recuperarea dosarului? Pot depune o cerere de restituire dupa respingerea dosarului sau cerere de retragere din concurs? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:02, 6 Iunie 2022
Puteti depune cerere de restituire, dar nu cred ca veti obtine originalele depuse ...la un dosar de concurs, acele acte raman in original , nu in copii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sti daca o persoana are vechime in domeniul studiilor economlce ? Adiy Adiy La o primarie sa scos la concurs un post de inspector superior in domeniul economic. Persoana care a castigat concursul am aflat ulterior ca a fost ... (vezi toată discuția)
nelamurire: adeverinta provizorie in original sau copie legalizata ? dansor.eu dansor.eu Am o intrebare referitoare la actele necesare pentru inscrierea la concursul de admitere la INM din acest an. La litera c) se cere diploma de licenta, in copie ... (vezi toată discuția)
Viza cfp ContSters110442 ContSters110442 In urma cu cativa ani am primit o amenda administrativa cf art 91 C.pen,amenda care nu imi apare in cazierul judiciar, banuiesc ca imi apare in cazierul ... (vezi toată discuția)