avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Se poate desfasura internship in regim de telemunca?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Se poate desfasura internship in regim de telemunca?

Se poate desfasura internship in regim de telemunca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:25, 6 Iunie 2022
Pe perioada programului de internship, internul se obligă să presteze activitățile prevăzute în contractul de internship pentru și sub autoritatea organizației-gazdă, sub directa coordonare a unui îndrumător, desemnat de conducătorul organizației-gazdă dintre salariații calificați, cu o experiență de cel puțin un an în domeniul de activitate în care urmează să se desfășoare programul de internship.

Drepturile și obligațiile părților cu privire la efectuarea programului de internship se stabilesc prin contractul de internship, în condițiile legii, și se completează, după caz, cu prevederile regulamentelor interne.

In speta, legea intership-ului nu este foarte clara ....
Ultima modificare: Luni, 6 Iunie 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea uceniciei si internshipul. buna seara. vreau sa intreb daca in cadrul companiei am vrea ... emyno emyno Buna seara. Vreau sa intreb daca in cadrul companiei am vrea sa organizam programe de uceniciei sau intership...am nevoie de un formator oficial din extern sau ... (vezi toată discuția)
Legea internshipului în cabinetele de avocatură gentiana1987 gentiana1987 Este posibil ca un cabinet de avocatură să angajeze un absolvent de drept prin intermediul unui contract de internship? Art. 186 din Statut stabilește o ... (vezi toată discuția)
Angajare minor 16 ani LauraSE LauraSE Buna ziua, As dori sa angajez un adolescent 16 ani ca si formator muzica part-time (16 ore/luna), care sa predea percutie. Care este varianta de contract cea ... (vezi toată discuția)