avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Prenume gresit pe C.I.
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Prenume gresit pe C.I.

Buna ziua, daca mi-a fost scris gresit prenumele pe Cartea de Identitate Provizorie, Ada in loc de Ana, ce pot face? Trebuie sa depun din nou toate actele, sau?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:41, 6 Iunie 2022
Mergeti urgent la serviciul care a eliberat cartea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copie certificat de nastere pierdut de roman plecat temporar in strainatate. rabina rabina Buna ziua, Un cunoscut care e cetatean roman, plecat temporar in strainatate, si-a pierdut certificatul de nastere si buletinul de identitate. Are pasaport ... (vezi toată discuția)
Buletin pierdut, refacere la urgenta shado564 shado564 Bună ziua, mi-am pierdut azidimineaţă buletinul, eu luni trebuie să plec din ţară , la vamă se acceptă copie buletin, sau doar cu buletinul original ... (vezi toată discuția)
Inregistrare gresita a numelui pe cartea de identitate lina2019 lina2019 Mi-am scos o noua Carte de Identitate. Cartea de Identitate a fost ridicata de altcineva. Dupa ridicare am vazut ca numele meu a fost scris gresit: Madălina ... (vezi toată discuția)