avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Important!Buna seara. Va relatez urmatoarea situatie ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Important!Buna seara. Va relatez urmatoarea situatie si va rog, cine are ...

Buna seara.
Va relatez urmatoarea situatie si va rog, cine are cunostiinta sa imi spuna daca urmatorul lucru este posibil.

Mi s-a infaptuit in urma cu putin timp dosar penal pt conducere sub influenta canabisului, iar de atunci tot am senzatia ca sunt urmarita si ca apar masini si oameni noi in fiecare zi in zona unde locuiesc.

Cumva am inceput sa ma gandesc ca e posibil sa fie vorba de politisti imbracati in civil. Cu 2 nopti in urma s-a intamplat ca cineva sa forteze usa apartamentului, iar acum putin timp din nou, cineva a batut puternic la usa, si a astupat si vizorul.

Ma gandesc ca in cazul in care era un organ al politiei, nu ar fi astupat vizorul!

Insa, vin cu intrebarea: este totusi probabil ca organele de politie doar sa bata la usa, sa incerce usa, sa nu spuna niciun cuvant si sa astupe vizorul?

Multumesc pentru eventualele raspunsuri.

Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:34, 7 Iunie 2022
~ Conținut șters la cerere ~

1. Nu, nu mai consum substante.
2. Imaginatia nu imi joaca feste. Am si specificat ca s-a batut la usa, vizorul a fost astupat etc.
3. Intrebarea mea cred ca a fost clara, accept insa si raspunsuri de genul in care sunt judecata pentru alegerile gresit facute.

Multumesc si pt sugestii.

Seara buna!

SOS1000 a scris:

Daca continuati sa folositi canabis sau alte substante halucinogene este de inteles ca aveti tot felul de viziuni si fixatii , nu degeaba sunt interzise . Aveti o dereglare senzoriala care este frecventa la consumatorii de droguri , ar fi bine sa stopati consumul si sa incercati revenirea la o viata normala .

Ultima modificare: Luni, 6 Iunie 2022
Alexandra11112222, utilizator
Nu, politia nu procedeaza astfel.
Puneti-va o camera de luat vederi pe hol și senzor de lumina.
Aveti camera de luat vederi jos la intrarea in bloc? Mergeti la administrator/ presedinte si vizionati imaginile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit amenda contraventionala pentru apelare falsa la serviciul unic de urgenta danclaudiu2011 danclaudiu2011 Buna seara! Fratele meu s'a imprumutat cu o suma de bani intr'un local pe care il frecventa f des de la o persoana necunoscuta prin intermediul unui prieten ... (vezi toată discuția)
Camera video Dinte Dinte Buna seara! Am voie sa imi montez o camera de supraveghere deasupra usii mele, usa apartamentului? (mentionez ca locuiesc la bloc). Camera sa fie pe casa ... (vezi toată discuția)
Cine ma poate ajuta sa scap de la santaj???? dia2120 dia2120 de cca 2 saptamani sunt amenintata de catre un individ ca daca nu-i dau suma de 5000 euro imi va acuza sotul de o implicare intr-un incident.sotul meu ... (vezi toată discuția)