avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 338 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Cum fac cu decontul de TVA si declaratia 394?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Cum fac cu decontul de TVA si declaratia 394?

Buna ziua,

Am urmatoarea speta: am primit o factura emisa in luna aprilie 2022 de la furnizor pe care eu nu am avut o la momentul respectiv pentru decontul de TVA si apoi D394.Ce sa fac?....cu ce data sa o prind in contabilitate?...cum fac cu decontul de TVA? si declaratia 394?...mentionez ca decontul de TVA este lunar

multumesc
Ultima modificare: Marți, 7 Iunie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 14:42, 7 Iunie 2022
o prindeti in declaratia .394 din luna MAI si in decontul de TVA pe mai la rubrica de regularizari de la RD 34

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

D300 raportata gresit olan_andreea olan_andreea Am descoperit recent ca in cursul lunii iulie, o factura fara TVA de la un furnizor a fost inregistrata cu TVA (a fost inregistrata factura si in plus TVA ... (vezi toată discuția)
Factura sosita cu intarziere Ana Maria Rus Ana Maria Rus Buna ziua, Am primit in luna martie 2018, de la un colaborator, o factura emisa in luna ianuarie 2018. Pot sa o inregistrez in contabilitate in luna martie? ... (vezi toată discuția)
Decl 300 Amrinela Amrinela Buna, in luna ian.2012 am transmis eronat D300, am omis sa completez randul 17.1 si 27.1 si nu am corelatie cu D394, cum pot corecta? Multumesc! (vezi toată discuția)