avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1146 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna, am o trebare.. In cat timp voi avea cazierul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna, am o trebare.. In cat timp voi avea cazierul curat daca ...

Buna, am o trebare..

In cat timp voi avea cazierul curat daca am primit setinta de mai jos ?

Ora estimata: 9:00
Complet: Complet nr.1
Tip solutie: Soluţionare
Solutia pe scurt: 1792/2019În baza art. 396 alin. 1 şi 10 C.pr.pen. raportat la art. 83 C.pen., stabileşte pedeapsa de 6 luni închisoare în sarcina inculpatului SCM pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, prev. de art. 193 alin. 2 C.pen.. În baza art. 83 C.pen., amână aplicarea pedepsei închisorii pe un termen de supraveghere de 2 ani, stabilit în condiţiile art. 84 C.pen., termen ce curge de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri. În baza art. 85 alin. 1 C.pen., pe durata termenului de supraveghere, inculpatul trebuie să respecte următoarele măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Bistriţa-Năsăud, la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, precum şi întoarcerea; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. În baza art. 88 C.pen., atrage atenţia inculpatului asupra consecinţelor nerespectării măsurilor de supraveghere şi obligaţiilor impuse şi ale săvârşirii de noi infracţiuni în cursul termenului de supraveghere. În baza art. 397 rap la art. 19 şi 26 C.pr.pen., respinge, ca neîntemeiată, acţiunea civilă formulată de partea civilă C Dan Mihai. În baza art. 276 alin. 1 şi 2 C.pr.pen., obligă inculpatul să plătească părţii civile suma de 1.500 lei cu titlu de cheltuieli de judecată, reprezentând onorariu avocaţial. În baza art. 274 alin. 1 C.pr.pen., obligă pe inculpat la plata sumei de 500 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 09.10.2019.
Document: Hotarâre 1792/2019 09.10.2019

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

In legatura cu o raspuns.ramane permisul? Augustin291986 Augustin291986 Ce inseamna acest raspuns la proces?multumescSolutia pe scurt: În baza art. 396 alin. (4) C.pr.pen. raportat la art. 396 alin. (10) C.pr.pen., art. 83 C. ... (vezi toată discuția)
Buna seara,iertare dacă deranjez, am fost depistat la volan ... Cxxx Cxxx Buna seara,iertare dacă deranjez, am fost depistat la volan cu alcool acum 2 ani astăzi mi-a venit sentința, Întrebarea mea este, îmi va fi anulat ... (vezi toată discuția)
Cum procedez in situatia data? Augustin291986 Augustin291986 Cum procedez acum si cum fac sa iau permisul?ce acte trebuiesc facute im urma acestui raspuns.am primit plicul pe 13.02. 2019: În baza art. 396 alin. (4) ... (vezi toată discuția)