avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua ! In situatia in care o persoana vinde un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua ! In situatia in care o persoana vinde un apartament pe care, anterior scoaterii la vanzare, il inchiriase unei terte persoane, iar dupa vanzare chiriasul refuza sa iasa din imobilul inchiriat, ce cale legala are de urmat noul proprietar pentru

Cumparare imobil care face obiectul unui contract de inchiriere

Alte discuții în legătură

Tip contract pfa CCAZ CCAZ am un pfa care are ca obiect inchirierea unui imobil in regim hotelier. as dori ce fel de contract sa fac ca sa pot deduce cheltuielile aferente ratei la ... (vezi toată discuția)
Acceptare tacita anonim anonim In anul 1998 am incheiat un contract de leasing imobiliar cu clauza irevocabila de vanzare. Contractul de leasing s-a incheiat prin novatie dintr-un contract ... (vezi toată discuția)
Subiect: vanzare spatii comerciale evtnokor evtnokor firma mea functioneaza intr-un spatiu inchiriat de la primarie de 10 ani si as dori sa cumpar acest spatiu.Primaria spune ca nu se poate vinde prin ... (vezi toată discuția)