avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua. Știți cum se calculează alocatia ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua. Știți cum se calculează alocatia retroactiva? ...

Bună ziua. Știți cum se calculează alocatia retroactiva? Am de luat 12 luni retroactiv si nu înțeleg cum se fac calcule... 6*427 + 6*600? Sau 12*600? Sau 12*427? Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Andredari , utilizator 09:47, 9 Iunie 2022
Care este perioada pentru care vi se acordă retroactiv...
Bună ziua. Perioada este 1/6/2021 - 1/6/2022

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. obtin venituri si din salariu, cat si din pfa. am ... StefanGeorgiana92 StefanGeorgiana92 Buna ziua. Obtin venituri si din salariu, cat si din pfa. Am o intrebare legata de indemnizatia de crestere copil. In prima faza cei de la agentia de plati nu ... (vezi toată discuția)
Alocatie de stat retroactiv bozzont bozzont Cunosc o persoana care in prezent urmeaza cursurile postliceale la o scoala de stat, dar nu a primit niciodata alocatie deoarece parintii ei nu i-au facut ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am lucrat intr-o corporație din dec 2018 pana în ... Tilli Tilli Bună ziua! Am lucrat intr-o corporație din dec 2018 pana în 1 iunie 2021,și mi s-a desființat postul,toată echipa a fost data afara. Am aflat de curând ... (vezi toată discuția)