avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Că pensionar anticipat,se poate munci cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Că pensionar anticipat,se poate munci cu contract ...

Buna ziua,
Că pensionar anticipat,se poate munci cu contract de,colaborare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:13, 8 Iunie 2022
Poate realiza venituri in baza unui astfel de contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata Castillana Castillana Buna!! Am si eu o intrebare, daca se poate si stie cineva raspunsul, ar fi super si n-as putea sa va multumesc indeajuns! DECI: o persoana, femeie, 55 de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua .sunt pensionar .am lucrat cu contracte de colaborare ... aser aser Buna ziua .sunt pensionar .Am lucrat cu contracte de colaborare intre 1997 -2009. Vă rog sa-mi spuneți dacă pentru munca de colaborare se plăteau sau nu ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala Bazilianul Bazilianul un pensionar pensie anticipata partiala, invalid gradul II , mai poate lucra cu carte de munca , sau contyract de colaborare? sau numai la negru. care este ... (vezi toată discuția)