avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Masurile preventive neprivative de libertate - Lucrare ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Masurile preventive neprivative de libertate - Lucrare de licenta

Buna ziua, Va rog daca ma poate ajuta cineva cu o lucrare despre Masurile preventive neprivative de libertate.
Sigur sunt persoane care se vor intreba ce am facut pana acum. Am ajuns in situatia de fata deoarece m-am bazat ca este suficient de buna lucrarea pe care am facut-o eu, iar acum pe ultima suta de metrii, mi-am dat seama ca nu este asa și as dori sa o modific. Am recurs la aceasta metoda pentru ca am epuizat toate posibilele resurse iar timpul ma preseaza..
Ma multumesc si cu surse de informatie despre aceasta tema.
Va multumesc din suflet pentru eventualul ajutor!
Ultima modificare: Joi, 9 Iunie 2022
cfilip20, utilizator
Cel mai recent răspuns: cfilip20 , utilizator 10:52, 9 Iunie 2022
As aprecia daca mesajele ar fi private. Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord de recunoastere cu procurorul (faptas minor) Gligorie Andrei Gligorie Andrei Am condus fara permis , nu am oprit la semnalul politistului, am pierdut controlul si am facut accident, fara victime si am fugit de la locul accidentului. ... (vezi toată discuția)
Proces castigat de despagubiri in cuantum enorm de mic ContSters193672 ContSters193672 O persoana a castigat in italia un proces de despagubiri in urma detentiei injuste de 336 zile domiciliar si 55 carcera. Au calculat italienii 50mii euro, ceea ... (vezi toată discuția)
Infractiuni informatice grup organizat toystory toystory Buna ziua, Cine ma poate ajuta intr-un caz de infractiuni informatice in care persoanele arestate sunt pe arest preventiv de 8 luni de zile. Este legal? (vezi toată discuția)