avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Conventie de uz si servitute pentru racord Distrigaz ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Conventie de uz si servitute pentru racord Distrigaz pe strada privata

Buna ziua!
Am depus dosar la Distrigaz pentru conducta si bransament, in vederea racordarii la gaz a unei case aflata pe teren privat. Ca adresa este situata pe strada privata, insa se afla la intersectia sa cu un drum public. Cei de la Distrigaz nu-mi pot inainta cererea pana cand nu voi completa Conventia de uz si servitute cu toate semnaturile vecinilor, 20 la numar. Dintre acestia doar 4 locuiesc acolo. Acestia au bransament, deci conducta trebuie doar extinsa.
In cartea funciara este mentionat ca dreptul asupra drumului este dobandit prin conventia de uz si servitute. Pot merge la notar ( orice alta persoana juridica/ insitutie publica competenta) sa intreb daca exista un act doveditor in acest sens, care sa-mi permita sa trag gaz fara a mai strange semnaturile celorlalti proprietari? Sau cum pot proceda sa nu mai completez aceasta Conventie?
Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 9 Iunie 2022
Diana Cristina123, utilizator

Alte discuții în legătură

Acord bransament gaze drum servitute danc3838 danc3838 buna seara.....doresc sa fac un bransament de gaze dintr-o conducta pe care a tras-o un vecin acum 2 ani si a platit 3000 euro ...dupa un an sa bransat inca un ... (vezi toată discuția)
Utilitati pe drum servitute eluck eluck In urma cu 3 ani am cumparat un teren ptr casa si cota parte din drumul de acces la el (sunt in total 40 de proprietari care la randul lor au cumparat cate un ... (vezi toată discuția)
Acord acces retea gaze naturale luk2011 luk2011 [b]Mentionez[/b] : costul total de extindere retea gaze naturale ar fi suportat de mine in intregime ( [b]adica pe cheltuiala mea - proiect, avize, manopera, ... (vezi toată discuția)