avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua!Am postat pe olx un anunt de vanzare iar un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua!Am postat pe olx un anunt de vanzare iar un cumparator ...

Buna ziua!Am postat pe olx un anunt de vanzare iar un cumparator m-a contactat,ne-am intalnit a testat produsul a incercat functiile lui(mentionez ca este ceva de gaming) si dupa vro 20de minute mi-a dat banii.Peste 2 ore m-a sunat ca vrea banii inapoi sub amenintarea plangerii la politie pentru inselaciune ceea ce a si facut(cred).Pot fi acuzat de acest lucru avand in vedere toate cele mentionate?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 10:46, 9 Iunie 2022
Daca l-ați înșelat cu adevărat, și poate dovedi, normal că poate depune plângere pentru înșelăciune. Are acest drept. Ce se va întâmpla pe mai departe, rămâne să se pronunțe organele abilitate.
Ultima modificare: Joi, 9 Iunie 2022
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperarea prejudiciului inlatura raspunderea penala si cazierul judiciar? iolanda15 iolanda15 Buna ziua! Supun atentiei d-voastra cazul urmator: Am vandut pe site-ul de anunturi OLX un articol pentru copii - incaltaminte, pentru o suma f. mica. ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un client care sustine ca l-am inselat. David987 David987 Aveam de anul trecut la vanzare pe OLX o placa de sunet la pretul de 100 RON. Am fost sunat ieri pe la 2 dupa-masa de un domn care spunea ca e interesat de ea, ... (vezi toată discuția)
Am fost acuzat, pe nedrept, de înșelătorie pe olx, iar acum sunt amenințat și înjurat la telefon. ce trebuie să fac? AndreiCristianRRR AndreiCristianRRR Salutare, am 16 ani si am fost acuzat de inselatorie pe olx. Acum ceva timp in urma (nu a trecut mai mult de o luna) am pus un anunt cum ca vand un MicroSD ... (vezi toată discuția)