avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Este obligatoriu sa cer permisul dublicat?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Este obligatoriu sa cer permisul dublicat?

Buna ziua! Am o obligatie daca mi-am schimbat numele pe cale administrativa sa merg sa imi fac un dublicat cu noul nume a permisului de conducere? Deoarece m-am documentat putin si nu se specifica nicaieri ca exista un termen sau o obligatie de a face un nou dublicat in 30 zile *ca exemplu*
Ultima modificare: Joi, 9 Iunie 2022
Exorcitus68, utilizator

Alte discuții în legătură

Eiberare acte in urma procedurii de schimbare a numelui pe cale administrativa oliviaenachescu oliviaenachescu Buna ziua , Doresc sa va adresez o intrebare in legatura cu refacerea/eliberarea noilor acte de identitate in urma procedurii de schimbare a numelui pe ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume AtelierS AtelierS Buna ziua, Sunt administrator de firma si de curand mi-am schimbat numele prin casatorie. Vreau sa stiu daca sunt OBLIGATA prin lege sa modific ceva la ... (vezi toată discuția)
Carnet de conducere zita-lucia zita-lucia buna ziua, am si eu o probleme mai complexa: cu ocacia unei spargeri a locuintei mele, impreuna cu alte bunuri mi s-a furat si carnetul de conducere si alte ... (vezi toată discuția)