avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lucrul remote pentru o companie straina Buna ziua, As ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lucrul remote pentru o companie straina Buna ziua, As aprecia ...

Lucrul remote pentru o companie straina

Buna ziua,
As aprecia sfatul Dvs.
Cochetez cu posibilitatea de a lucra fully remote pentru o companie din Anglia (UK).
Daca exista un cadru legal, ma intereseaza formula prin care se poate incheia contract de munca cu angajatorul si obligatiile fiscale ce deriva dintr-un astfel de contract. Am citit cateva lucruri legate de dubla impozitare insa nu imi sunt foarte clare. Mentionez ca nu detin drept pe munca pe teritoriul Angliei si intentionez sa lucrez fully remote din Romania.

De asemenea detin o firma SRL (neplatitor de TVA) cu obiect subsidiar de activitate acoperitor. Ar fi posibila/mai avantajoasa o colaborare pe firma?

Va multumesc anticipat pentru sprijin.
Ultima modificare: Joi, 9 Iunie 2022
Dyana75, utilizator

Alte discuții în legătură

Contract achitare servicii prestate online, plati restante marinfo marinfo Buna ziua, Colaborez de ceva cu o companie din Maria Britanie, prestari servicii online - remote, fapt pentru care primesc compensatie luna de luna fixa, eu ... (vezi toată discuția)
Achizitionare valori sub forma de aur cristinaandra cristinaandra Buna seara ! As dori sa stiu daca exista vreo limitare cantitativa legala pentru cetatenii romani de a cumpara aur de la o companie straina, in scop ... (vezi toată discuția)
Legislatia muncii dubla impunere andrada33 andrada33 Buna seara, Am o intrebare legata de legislatia romana in vigoare privind urmatoarea situatie. Am lucrat 6 luni in UK cu contract de munca si taxe ... (vezi toată discuția)