avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Invocând motive GDPR președintele refuza accesul la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Invocând motive GDPR președintele refuza accesul la copia tabelului ...

Invocând motive GDPR președintele refuza accesul la copia tabelului cu membri asociatiei de proprietari solicitata.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:12, 12 Iunie 2022
Aveți dreptul la nume și prenume și semnături.
Sunteți toți membrii și aveți drepturi egale.
Ca sa nu va judecati puteți cere în asa fel încât sa vedeți ce vreți dacă se poate.
Ultima modificare: Joi, 9 Iunie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Am solicitat o copie după acest tabel în baza art. 28 dinL 196/2018 dar îmi este refuzata, deși am fost de acord cu ștergerea semnăturilor sa rămână numai nume și nr apartament!
Art 28 : Proprietarii din condominiu au dreptul să fie informaţi în legătură cu toate aspectele ce privesc activitatea asociaţiei, să solicite în scris şi să primească copii după orice document al acesteia. Proprietarii care solicită copii după documentele asociaţiei de proprietari vor suporta costul de multiplicare a acestora
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu va suparati...pentru ce va trebuie? Ca sa stiti cine este membru al asociatiei si cine nu? Poate sa va scrie nr ap si daca este proprietar sau nu.
Altfel dvs cereti sa stiti pe numele cui sunt apartamentele...
"Îmi trebuie pentru cultura mea generala"! Lăsând laoparte malitia unora nepotrivita acestui forum aștept încrezător un răspuns pertinent la întrebare.

Alte discuții în legătură

Respectând rigorile gdpr, la cererea proprietarului membru a ... Albero Albero Respectând rigorile GDPR, la cererea proprietarului membru a copiei după tabelul cu membri asociatiei de proprietari ce date trebuie șterse din tabel : ... (vezi toată discuția)
Efecte retragere din asociație și din calitatea de membru al cex CornelPop33 CornelPop33 Bună ziua, În situația în care am demisionat din poziția de membru al comitetului executiv al asociației de proprietari, iar apoi am făcut o cerere de ... (vezi toată discuția)
Art. 50 din legea 196/2018 robert1958 robert1958 Art. 50 din legea 196/2018 Am să rog administratorii forumului să permită deschiderea unui topic având ca subiect interpretarea art. 50 din legea nr. ... (vezi toată discuția)