avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, as dorii un răspuns la următoarea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, as dorii un răspuns la următoarea întrebare : permisul ...

Buna ziua, as dorii un răspuns la următoarea întrebare : permisul suspendat din data de 14 Martie pana in data de 11 Iunie conform cu scrisoarea primită prin posta : întrebarea e : e inclusiv data de 11 Iunie sau din data de 11 Iunie ora 00:01 se poate conduce ? Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 08:33, 10 Iunie 2022
Se poate conduce din momentul cind va recuperati permisul de la politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala respinsa irevocabil, permis predat - de cand incepe perioada de suspendare? ionescuioan ionescuioan buna ziua!..In.24 03 2010 eliberare dovada de circulatie pt, 15 zile cu drept de circulatie pina 08 04 2010...(.din 09 04 2010 incepe suspendarea pina pe data ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca conduci cu dovada expirata,dar ai primit scrisoarea de clasare a cazului (vineri ora 20 ) si nu ai ridicat permisul de la politie ? RazvanPlesa RazvanPlesa Am avut permisul retinut pt un accident, dupa 6 luni cazul a fost clasat, Dovada nu a fost prelungita pentru ca cazul a fost clasat, am astept scrisoarea ... (vezi toată discuția)
Bună mi sa suspendat permisul de conducere la ora 00:40 pentru ... Dam22 Dam22 Bună Mi sa suspendat permisul de conducere la ora 00:40 pentru alcoolemie rezultatul fiind 0,08 in aerul expirat si dupa aceasta mi-am dus masina cam 800 de ... (vezi toată discuția)