avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Va întreb cum funcționează conturile?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Va întreb cum funcționează conturile?

În 2020 s-a emis factura în urma încasării de la client a taxei pt RNMP publicitate mobiliara. Inregistrarea avizelor s-au efectuat în 2022, ulterior. Doresc sa va întreb, după stornarea facturii din 2020, se emite o noua factura? Adică în urma stornarii suma respectiva plătită de client este trecuta în ct crt al clientului pt a se efectua refacturarea? Va întreb cum funcționează conturile? Mulțumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Iunie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Tva la avans incasat camicami camicami Am incasat prin banca avans de la un client.Nu am emis factura.Trebuie sa colectez TVA din valoare avansului incasat prin banca ? Daca nu colectez,ce se ... (vezi toată discuția)
Control finante - imi da jos facturile la furnizori ?! olan_andreea olan_andreea Buna ziua, In urma unui control fiscal, finantele vor sa-mi dea jos facturile fiscale la aproape toti furnizorii pe 2 ani ( 2010, 2011) pe motiv ca nu este ... (vezi toată discuția)
Refacturare utilitati puypuy puypuy Buna ziua, Am si eu cateva nelamuriri legate de refacturarea utilitatilor si anume:suntem o firma inregistrata ca neplatitoare de TVA, avem spatii date in ... (vezi toată discuția)