stiu ca este aberanta chichita cautata si gasita la dvs.Nu gasesc lucruri majore la firmele evazioniste( nu stiu si/sau nu vreau sa le gaseasca) si atunci este mai rapid sa caute" virgulele" din context.DAR aveti (1)
Pentru exercitarea dreptului de deducere a taxei, persoana impozabilã trebuie sã îndeplineascã urmãtoarele condiþii:
a) pentru taxa datoratã sau achitatã, aferentã bunurilor care i-au fost ori urmeazã sã îi fie livrate sau serviciilor care i-au fost ori urmeazã sã îi fie prestate în beneficiul sãu de cãtre o persoanã impozabilã,
sã deþinã o facturã emisã în conformitate cu prevederile
art. 155;
b) pentru taxa aferentã bunurilor care i-au fost ori urmeazã sã îi fie livrate sau serviciilor care i-au fost ori urmeazã sã îi fie prestate în beneficiul sãu, dar pentru care persoana impozabilã este obligatã la plata taxei, conform art. 150 alin. (2) - (6), sã deþinã o
facturã emisã în conformitate cu prevederile art. 155 sau documentele prevãzute la art. 1551 alin. (1);
Si atunci, daca nu indepliniti conditia art.155( ce contine obligatoriu factura) nu va recunoaste factura ca si document justificativ in contabilitate.M-am luptat si eu cu Garda pe o tema asemanatoare si..... atat( nu avem castig de cauza)