avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general facturi incomplet intocmite
Discuție deschisă în Contabilitate în general

facturi incomplet intocmite

Buna ziua,
In urma unui control fiscal, finantele vor sa-mi dea jos facturile fiscale la aproape toti furnizorii pe 2 ani ( 2010, 2011) pe motiv ca nu este completat la client nr. de stada, sau srada. Mentionez ca am completat, stampilat si semnat ulterior (in timpul controlului) la furnizori toate facturile, astfel incat acum sunt complete. Finantele doresc sa fac storno la toate facturile si sa mi se refactureze din nou, deoarece ei nu accepta aceste corectii. Este corect faptul ca ei nu accepta corectiile?
Cel mai recent răspuns: olan_andreea , utilizator 13:06, 9 Mai 2012
Este adevarat ca legea obliga la completarea facturilor la toate rubricile din formularul tipizat, chiar daca la plata cu numerar completarea contului bancar pare absurda, de exemplu.Cred ca este un exces de zel, dar au acoperire in lege. Daca fiscul doreste stornarea facturilor cu data emiterii, atunci urmareste incasarea de TVA. Mai omeneste ar fi fost aplicarea unei amenzi.

multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Control finante - imi da jos facturile la furnizori ?! olan_andreea olan_andreea Buna ziua, In urma unui control fiscal, finantele vor sa-mi dea jos facturile fiscale la aproape toti furnizorii pe 2 ani ( 2010, 2011) pe motiv ca nu este ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un sfat JENIFER JENIFER O firma a facturat niste paleti din lemn,pe care ii voi returna.cei de acolo nu doresc safaca o factura de storno,ci eu sa-i facturez paletii la celasi pret.Am ... (vezi toată discuția)
Plata facturilor de utilitati vselin09 vselin09 buna ziua . am o intrbare legata de plata facturilor de utilitati , in cazul de fata apa rece. daca furnizorul nu trimite factura originala, trimite ... (vezi toată discuția)