Buna ziua,
In urma unui control fiscal, finantele vor sa-mi dea jos facturile fiscale la aproape toti furnizorii pe 2 ani ( 2010, 2011) pe motiv ca nu este completat la client nr. de stada, sau srada. Mentionez ca am completat, stampilat si semnat ulterior (in timpul controlului) la furnizori toate facturile, astfel incat acum sunt complete. Finantele doresc sa fac storno la toate facturile si sa mi se refactureze din nou, deoarece ei nu accepta aceste corectii. Este corect faptul ca ei nu accepta corectiile?
Nu am inteles , nu aveti deloc trecuta adresa, sau este doar trecuta eronat.Schimba mult situatia.M-am gandit si la o varianta, dupa ce am postat raspunsul.Nu aveti si aviz la facturile de la furnizor? Daca da si este trecuta adresa pe aviz, se confirma adresa de pe acest document.Oricum semnati cu obiectiuni si va formulati obiectiunile in 30 zile( eventual va sfatuiti si cu un avocat)
La dresa este trecuta numai localitatea sau numai localitatea si strada si nu si numarul strazii. Avize nu avem pentru ca marea majoritate sunt facturi de transport de la furnizori.
Mai am o intrebare, acum ca tot trebuie sa stornez toate facturile. Se accepta sa cer de la furnizor o singura factura cu storno valoare la toate facturile pt cei doi ani (iar suma nu e deloc neglijabila) si plus aceeasi valoare (inclus tot pe aceeasi valoare). Astfel factura va avea valoarea finala 0. Sau nici asta nu o fi acceptat?
nu este corect sa cereti stornarea facturilor.Nu este motiv pentru asa ceva.Parerea mea, solicitati corectia facturilor emise eronat, la data emiterii lor si stipularea pe ele conform cu originalul.Practic veti inlocui formularele vechi, aflate in evidenta, cu cele noi, corectate.
Urgent- retur marfa
louisa
Va solicit ajutorul intr-o problema delicata.
Intr-un proces privind un debit existent debitorul afirma in instanta ca marfa ce i-a fost livrata a fost ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-urilor acestora.