avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acordare Vouchere vacanta 2020
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acordare Vouchere vacanta 2020

Buna ziua.
In 05.04.2020 m-am angajat la actualul loc de munca (bugetar - sanatate). In 2020 nu am primit vouchere vacanta deoarece mi s-a spus ca nu am dreptul pentru ca: "voucherele de vacanta se acorda personalului angajat in unitate cel putin din 31.01.2020 (...)". Acum am recitit Regulamentul de acordare si sunt sigura ca ma incadrez deoarece "cel putin ... 31.01.2020" ar trebui sa reprezinte data minima de angajare de la care se acorda vouchere. Am facut solicitare la Conducere si mi s-a raspuns in scris ca nu mi se acorda (mai mult ca sigur ei se gandesc ca ar fi trebuit sa acorde voucherele personalului angajat pana la data de 31.01.2020). Conform legii si regulamentului citat mai sus ar fi trebuit sa primesc vouchere?
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Iunie 2022
CamiLM, utilizator
Cel mai recent răspuns: CamiLM , utilizator 21:51, 11 Iunie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, ar fi trebuit sa primiti vouchere de vacanta.
Multumesc foarte mult pentru raspuns. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre vouchere de vacanta Ajutor220 Ajutor220 Buna ziua. Am primit in spital o circulara cum ca voucherele de vacanta nu se vor acorda tuturor salariatilor doar celor ce nu au beneficiat de cresteri ... (vezi toată discuția)
Legat de prima de vacanta olden olden legat de prima de vacanta e suficienta deciza administrator sau trebuie modificat si regulamentul intern ? [b]suma maxima e de 1050 leix 6 salarii, adica 6300 ... (vezi toată discuția)
Am un angajat în sistemul bugetar care a lucrat din 01.01.2024 ... pap pap Am un angajat în sistemul bugetar care a lucrat din 01.01.2024 - 31.07.2024 intr o alta instituție de stat. Acum la actualul loc de munca tot instituție de ... (vezi toată discuția)