avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua! am facut o nefacuta, adica am pierdut ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua! am facut o nefacuta, adica am pierdut plicul cu ordonanta ...

Buna ziua! am facut o nefacuta, adica am pierdut plicul cu ordonanta de clasare pe care l-am primit de la parchet prin posta!! am apucat sa notez numarul dosarului si ca apartine parchetului de pe langa Judecatoria Galati. Am calitatea de parte vatamata, cred ca asa se zice, adica eu am depus plangerea penala. Sunt in termenul de 20 de zile si vreau sa depun plangere impotriva acestei ordonante! pe net am gasit o adresa de email a parchetului si am trimis o solicitare cu retransmiterea documentului insa in format pdf. Am scris toate datele mele de identificare. Mai exista o alta metoda de retransmitere a documentelor, e bine ce am facut? sa ma duc personal la Parchet? multumesc!
Cel mai recent răspuns: Lumyna , utilizator 09:05, 6 Iulie 2022
Buna ziua, pentru celeritate mergeti la Parchet si solicitati sa va inmaneze pe loc o copie, altfel sunt sanse mari ca retransmiterea sa se faca dupa expirarea termenului de contestare.
buna ziua! imi cer scuze ca va raspund cu intarziere, am primit pe mail documentul pe care l-am solicitat de la Parchetul Galati! Oamenii mi-au trimis raspuns in aceeasi zi, la cateva ore distanta de la solicitarea mea.

Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, pentru celeritate mergeti la Parchet si solicitati sa va inmaneze pe loc o copie, altfel sunt sanse mari ca retransmiterea sa se faca dupa expirarea termenului de contestare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzat pentru ceva ce nu am facut Laurentiu-R Laurentiu-R Am primit un plic de la tribunal in care sunt acuzat de inselaciune(un anume domn depuse o plangere impotriva mea si a inca unui individ ca l-am inselat cu o ... (vezi toată discuția)
Instiintare de la parchet qazxsw123 qazxsw123 Buna ziua, Am primit urmatoarea instiintare in posta de la parchet : Mi se spune ca in conformitate cu prev, art 260 si art. 261 C. pr. pen. va ... (vezi toată discuția)
Renuntare la u.p. Tarzan2012 Tarzan2012 Procurorul de caz, in temeiul art. 318 alin. 12 NCP a sesizat judecatorul de camera preliminara pentru confirmarea solutiei de renuntare la urmărirea ... (vezi toată discuția)