Buna ziua, de acum vreo 2 ani mi-am facut abonament 7 card (cu ajutorul acestui abonament poti merge la diferite sali de fitness beneficiand de o reducere) prin intermediul unei firme la care nu eram angajat. Am primit urmatorul mail “ În urma verificărilor făcute cu departamentul de resurse umane al companiei , prin intermediul căreia aveti acces la 7card, a reieșit că nu figurati ca angajat al acestei companii.
Cum accesul la 7card este posibil doar prin intermediul angajatorului, vă informăm că abonamentul dvs. 7card a fost dezactivat în data de: 9.06.2022, întrucât a fost creat folosindu-se fraudulos de calitatea de angajat al companiei .
În conformitate cu Regulamentul de Utilizare a serviciului 7card, contravaloarea abonamentului nu se restituie și ne rezervăm dreptul de a iniția actiuni legale prin intermediul organelor competente. ”.
In regulament este precizata partea aceea cu anularea si nerestituirea banilor, mai putin partea de a initia actiuni legale. Ce poate inseamna aceasta parte cu actiuni legale, se poate ajunge in judecata ?
abonament sala fitness
2nee
buna ziua,
am si eu o problema cu o sala de fitness din constanta se numeste.
am fost la aceasta sala o luna dupa care nu am mai mers, logic nu am mai platit ... (vezi toată discuția)