avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1377 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Buna ziua, de acum vreo 2 ani mi-am facut abonament 7 ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Buna ziua, de acum vreo 2 ani mi-am facut abonament 7 card (cu ...

Buna ziua, de acum vreo 2 ani mi-am facut abonament 7 card (cu ajutorul acestui abonament poti merge la diferite sali de fitness beneficiand de o reducere) prin intermediul unei firme la care nu eram angajat. Am primit urmatorul mail “ În urma verificărilor făcute cu departamentul de resurse umane al companiei , prin intermediul căreia aveti acces la 7card, a reieșit că nu figurati ca angajat al acestei companii.

Cum accesul la 7card este posibil doar prin intermediul angajatorului, vă informăm că abonamentul dvs. 7card a fost dezactivat în data de: 9.06.2022, întrucât a fost creat folosindu-se fraudulos de calitatea de angajat al companiei .
În conformitate cu Regulamentul de Utilizare a serviciului 7card, contravaloarea abonamentului nu se restituie și ne rezervăm dreptul de a iniția actiuni legale prin intermediul organelor competente. ”.

In regulament este precizata partea aceea cu anularea si nerestituirea banilor, mai putin partea de a initia actiuni legale. Ce poate inseamna aceasta parte cu actiuni legale, se poate ajunge in judecata ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:06, 11 Iunie 2022
Deocamdată asteptati sa vedeti ce pas fac ei, fie va fac plangere penala pt inselaciune, fie va dau in judecata pt a cere diferenta de cost.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta medicala sau semnatura sala fitness FlaviusPTZ FlaviusPTZ Buna ziua, la o sala de fitess, este necesar ca clientii sa aduca o adeverinta de la un medic cum ca sunt apti pentru sport?; este suficienta o semnatura a ... (vezi toată discuția)
abonament sala fitness 2nee 2nee buna ziua, am si eu o problema cu o sala de fitness din constanta se numeste. am fost la aceasta sala o luna dupa care nu am mai mers, logic nu am mai platit ... (vezi toată discuția)
Exemplar anexa pentru angajat Petrache_G Petrache_G Buna ziua Lucrez la o companie de prestari servicii de proiectare in inginerie. Mai exact firma fie preia proiecte de la client si le lucreaza la sediu, fie ... (vezi toată discuția)