avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Am primit doi fluturași de salariu cu venituri brute ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Am primit doi fluturași de salariu cu venituri brute diferite.

În mai multe luni am primit doi fluturași de salariu cu venituri brute diferite .Pe unul din fluturași este al 13-lea salariu di care s-au reținut C.A.S.-ul și sănătate .Venitul brut este suma celor două venituri brute , sau doar venitul brut din fluturașul în care nu este trecut și al 13-lea salariu ?
Ultima modificare: Luni, 13 Iunie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Într-o lună am primit doi fluturași de salariu cu venituri ... brin brin În mai multe luni am primit doi fluturași de salariu cu venituri brute diferite .Pe unul din fluturași era salariul al 13-lea din care s-au reținut ... (vezi toată discuția)
De cate ori se impoziteaza al 13/lea salariu ? ContSters122901 ContSters122901 Am primit al 13-lea salariu, pe o lista separata pe care am semnat . Din suma initiala erau retinute impozit , CAS, somaj ,etc. si am incasat doar ... (vezi toată discuția)
Deduceri personale amiali amiali Buna ziua! A-si avea o mare nelemurire vis-a-vis de deducerile personale, tinand cont ca nu sunt un specialist in domeniu. Mai exact ma refer la modul de ... (vezi toată discuția)